Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lealormemsil Miguel Balvin
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Celiz onderschept slim de pass. Celiz probeert naar een medespeler te passen. Barrientos rent richting de bal. Barrientos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lealormemsil - Miguel Balvin 1:0

13e minuut.
Wilson speelt de bal door. Sibaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibaja speelt de bal door. Wilson rent richting de bal. Wilson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lealormemsil - Miguel Balvin 1:1

17e minuut.
Gonzalin Miller is nu in balbezit. Wilson onderschept slim de pass. Wilson speelt de bal door. Puertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Puertas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Handal verovert de bal door een tackle van achteren. Figueres met een sublieme pass. Cano rent richting de bal. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Handal is nu in balbezit. Ruesga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Handal. Ruesga moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ruesga kan niet meer verder spelen. Pulido komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Blandon speelt de bal door. Figueres heeft problemen om de bal te vangen. Figueres speelt de bal door. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Puertas is nu in balbezit. Puertas geeft een lange en hoge pass. Retana is nu in balbezit. Wilson onderschept slim de pass. Wilson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Discua bereikt de bal nog maar net als eerste. Discua geeft een lange en hoge pass. Sibaja is nu in balbezit. Sibaja draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Saavedra de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lealormemsil 48%, Miguel Balvin 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lealormemsil - Miguel Balvin 1:1

48e minuut.
López Márquez kopt de bal weg. Celiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Celiz passt de bal zonder na te denken. Figueres is nu in balbezit. Figueres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rene met een sublieme pass. Becerra rent richting de bal. Becerra met een sublieme pass. Wilson rent richting de bal. Wilson draait met de bal, schiet en ... Davis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pulido geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wilson is nu in balbezit. Wilson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lealormemsil - Miguel Balvin 1:2

63e minuut.
Rene is nu in balbezit. Figueres verovert de bal door een tackle van achteren. Cano probeert naar een medespeler te passen. Figueres is nu in balbezit. Figueres schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Pulido rent richting de bal. Pulido passt de bal zonder na te denken. Sibaja heeft problemen om de bal te vangen. Sibaja geeft de bal voor. Retana heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Handal kopt de bal weg. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrientos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

75e minuut.
López Márquez rent richting de bal. López Márquez geeft een lange en hoge pass. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Saavedra de bal onder controle te krijgen. Davis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Gonzalin Miller speelt de bal door. Figueres rent richting de bal. Barrientos is nu in balbezit. Figueres rent richting de bal. Figueres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lealormemsil - Miguel Balvin 2:2

86e minuut.
Handal speelt de bal door. Discua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Handal zal de hoekschop nemen. Blandon kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Sanmartín maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lealormemsil 48%, Miguel Balvin 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lealormemsil - Miguel Balvin 2:2