Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arelis diriamba
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Vallejo met een sublieme pass. Irda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gutiérrez Cruz. Gutiérrez Cruz krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Sorto speelt de bal door. Bolívar is nu in balbezit. Martinez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martinez krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Garnier met een sublieme pass. Alegría rent richting de bal. Sorto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Sorto moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sorto schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Garnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnier geeft een hoge lob. Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaén rent richting de bal. Jaén draait met de bal, schiet en ... Nolasco bokst de bal weg.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Bolívar de bal onder controle te krijgen. Cabezas is nu in balbezit. Lacayo Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez onderschept slim de pass. Martinez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arelis - diriamba 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arelis 60%, diriamba 40%.
arelis - diriamba 0:1

59e minuut.
Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaeno is nu in balbezit. Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Martinez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arelis - diriamba 0:2

62e minuut.
Lacayo Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martinez. Lacayo Leiva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lanchester zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Puertas de bal. Jaén is nu in balbezit. Jaén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arelis - diriamba 1:2

84e minuut.
Puertas rent richting de bal. Irda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gutiérrez Cruz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gutiérrez Cruz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arelis 59%, diriamba 41%.
arelis - diriamba 1:2