Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los pro al ataque Lealormemsil
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Yanes is nu in balbezit. Raudales verovert de bal door een tackle van achteren. Raudales passt de bal zonder na te denken. Figueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueres schiet op doel. Herrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Figueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanes onderschept slim de pass. Yanes speelt de bal door. Marín rent richting de bal. Marín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Davis met een harde bal richting middenveld. Handal bereikt de bal nog maar net als eerste. Handal probeert naar een medespeler te passen. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Andonie rent richting de bal. Bordón onderschept slim de pass. Bordón met een sublieme pass. Barrientos rent richting de bal. Barrientos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Casanova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casanova speelt de bal door. Marín is nu in balbezit. Marín haalt uit met een fantastische trap. Saavedra probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
los pro al ataque - Lealormemsil 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los pro al ataque 50%, Lealormemsil 50%.
los pro al ataque - Lealormemsil 1:0

46e minuut.
Figueres heeft problemen om de bal te vangen. Figueres met een sublieme pass. Raudales rent richting de bal. Marín onderschept slim de pass. Marín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Inworp. Raudales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Handal is nu in balbezit. Handal geeft een lange en hoge pass. Barrientos krijgt zijn hoofd ertegen. Herrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los pro al ataque - Lealormemsil 1:1

61e minuut.
Yanes geeft de bal voor. Marín is nu in balbezit. Gonzalin Miller rent richting de bal. Casanova verovert de bal door een tackle van achteren. Casanova schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
los pro al ataque - Lealormemsil 2:1

79e minuut.
Casanova met een sublieme pass. Shinoda is nu in balbezit. Shinoda geeft een lange en hoge pass. Aceituno bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceituno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los pro al ataque - Lealormemsil 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los pro al ataque 50%, Lealormemsil 50%.
los pro al ataque - Lealormemsil 3:1