Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
diriamba la panchona
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 13.9
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Velásquez passt de bal zonder na te denken. Cabezas rent richting de bal. Talavera begaat een overtreding. Talavera krijgt een gele kaart. Cabezas raakt geblesseerd tijdens het duel. Toro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Barberena de bal. Barberena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bello raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mayes komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro rent richting de bal. Toro probeert naar een medespeler te passen. Mayes rent richting de bal. Mayes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas onderschept slim de pass. Cabezas geeft een lange en hoge pass. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Martinez met een sublieme pass. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberena onderschept slim de pass. Barberena schiet op doel. Turró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Miranda rent richting de bal. Miranda geeft de bal voor. Gamarra is nu in balbezit. Martinez onderschept slim de pass. Martinez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Serra probeert naar een medespeler te passen. Gamarra is nu in balbezit. Martinez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martinez krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Cabezas is nu in balbezit. Velásquez onderschept slim de pass. Mayes is nu in balbezit. Velásquez rent richting de bal. Velásquez draait met de bal, schiet en ... Nolasco bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Luna de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
diriamba - la panchona 0:1

40e minuut.
Carpio geeft een hoge lob. Inworp. Hasburn met de inworp. Martinez rent richting de bal. Martinez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Miranda trapt de bal weg. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas passt de bal met de wreef. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Velásquez is nu in balbezit. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas passt de bal met de wreef. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Miranda de bal. Barberena bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diriamba 39%, la panchona 61%.
diriamba - la panchona 0:1

46e minuut.
Cabezas met een sublieme pass. Matute bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ortega krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Carpio rent richting de bal. Hasburn onderschept slim de pass. Hasburn speelt de bal door. Barberena bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez probeert naar een medespeler te passen. Mayes rent richting de bal. Mayes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Robles geeft de bal voor. Wilson speelt de bal door. Miranda is nu in balbezit. Barberena onderschept slim de pass. Barberena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
diriamba - la panchona 1:1

60e minuut.
Mayes speelt de bal door. Klungelig pakt Velásquez de bal. Barberena onderschept slim de pass. Martinez rent richting de bal. Martinez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diriamba 45%, la panchona 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
diriamba - la panchona 1:1