Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la panchona diriamba
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.4
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


5e minuut.
Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez passt de bal zonder na te denken. Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Martinez passt de bal met de wreef. Barberena bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberena schiet op doel. Pérez Valle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
la panchona - diriamba 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la panchona 60%, diriamba 40%.
la panchona - diriamba 0:1

55e minuut.
Martinez is nu in balbezit. Martinez met een sublieme pass. Robles rent richting de bal. Barberena verovert de bal door een tackle van achteren. Barberena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Hasburn rent richting de bal. Hasburn passt de bal zonder na te denken. Barberena is nu in balbezit. Barberena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la panchona - diriamba 0:2

83e minuut.
Gutiérrez Cruz met een sublieme pass. Wilson geeft een hoge lob. Carpio heeft problemen om de bal te vangen. Barberena rent richting de bal. Barberena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Robles passt de bal met de wreef. Inworp. Ortega met de inworp. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la panchona 55%, diriamba 45%.
la panchona - diriamba 0:2