Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barca12 AVANS
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.5
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


8e minuut.
Orozco speelt de bal door. Marañón rent richting de bal. Almanza verovert de bal door een tackle van achteren. Almanza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Morera trapt de bal weg van het doel. Orozco kopt de bal weg. Archaga rent richting de bal. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Marañón kopt de bal weg. Klungelig pakt Videll de bal. Almanza rent richting de bal. Almanza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barca12 - AVANS 1:0

27e minuut.
Valdivia verovert de bal door een tackle van achteren. Valdivia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Che de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Molina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zumbado bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumbado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Valle probeert naar een medespeler te passen. Valdivia rent richting de bal. Valdivia met een sublieme pass. Daar is Zumbado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zumbado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barca12 - AVANS 1:1

45e minuut.
Gudiel speelt de bal door. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde met een sublieme pass. Almanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barca12 42%, AVANS 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barca12 - AVANS 1:1

57e minuut.
Orozco met een snelle inworp. Vilchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilchez met een sublieme pass. Daar is Montero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Morera speelt de bal door. Gudiel kopt de bal weg. Valle rent richting de bal. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Videll geeft de bal voor. Inworp. Vilchez met de inworp. Montero is nu in balbezit. Montero geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barca12 36%, AVANS 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barca12 - AVANS 1:1