Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Granada AVANS
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Molina neemt de hoekschop. Mejia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valdivia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdivia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Zumbado rent richting de bal. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumbado verovert de bal door een tackle van achteren. Zumbado draait met de bal, schiet en ... Sorto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Granada - AVANS 0:1

18e minuut.
Valdivia heeft problemen om de bal te vangen. Hernández rent richting de bal. Hernández passt de bal met de wreef. Oconnor is nu in balbezit. Oconnor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Valdivia rent richting de bal. Valdivia met een sublieme pass. Santos rent richting de bal. Zumbado verovert de bal door een tackle van achteren. Zumbado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Videll geeft een hoge lob. Hernández kopt de bal weg. Klungelig pakt Archaga de bal. Unda is nu in balbezit. Unda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Granada 38%, AVANS 62%.
Real Granada - AVANS 0:1

46e minuut.
Zumbado probeert naar een medespeler te passen. Valdivia heeft problemen om de bal te vangen. Oconnor is nu in balbezit. Unda is nu in balbezit. Unda draait met de bal, schiet en ... Morera bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Videa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdivia rent richting de bal. Álamo maakt een afschuwelijke overtreding. Álamo krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Amighetti passt de bal met de wreef. Zumbado rent richting de bal. Zumbado draait met de bal, schiet en ... Sorto probeert wanhopig de bal te grijpen. Brota probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Amighetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lascarez. Lascarez krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Lascarez passt de bal in één keer door. Unda bereikt de bal nog maar net als eerste. Unda passt de bal met de wreef. Oconnor rent richting de bal. Oconnor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Granada - AVANS 1:1

76e minuut.
Mejia passt de bal in één keer door. Valdivia rent richting de bal. Hernández onderschept slim de pass. Unda rent richting de bal. Unda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Archaga geeft een hoge lob. Inworp. Videa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Unda is nu in balbezit. Unda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Granada 25%, AVANS 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Granada - AVANS 1:1