Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Granada barca12
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Barrios is nu in balbezit. Barrios passt de bal in één keer door. Oconnor is nu in balbezit. Unda rent richting de bal. Unda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Hernández de bal onder controle te krijgen. Gudiel rent richting de bal. Hernández begaat een overtreding. Hernández krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Unda onderschept slim de pass. Unda schiet op doel. Daar is Yglesias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oconnor bereikt de bal nog maar net als eerste. Oconnor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Granada - barca12 1:0

26e minuut.
De La Cuesta met een harde bal richting middenveld. Lascarez kopt de bal weg. Klungelig pakt Unda de bal. Oconnor is nu in balbezit. Oconnor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Granada - barca12 2:0

32e minuut.
Unda passt de bal in één keer door. Che probeert naar een medespeler te passen. Unda is nu in balbezit. Oconnor is nu in balbezit. Oconnor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Granada - barca12 3:0

44e minuut.
Orozco met een sublieme pass. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanza verovert de bal door een tackle van achteren. Almanza schiet op doel. Sorto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Granada - barca12 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Granada 43%, barca12 57%.
Real Granada - barca12 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Granada 42%, barca12 58%.
Real Granada - barca12 3:1