Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AlqueroFc coro de angeles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Batres met de inworp. García rent richting de bal. Gaitan is nu in balbezit. García verovert de bal door een tackle van achteren. García geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Batres de bal. Chinchilla rent richting de bal. Chinchilla passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Espinoza de bal. Espinoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AlqueroFc - coro de angeles 1:0

17e minuut.
García met de inworp. Avino rent richting de bal. Larios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Larios krijgt een gele kaart. Avino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avino met een snel genomen vrije trap. Na een snelle pass probeert Fong de bal onder controle te krijgen. Asfura rent richting de bal. Asfura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Asfura is nu in balbezit. Fong is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asfura. Fong roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fong kan niet meer verder spelen. Vi komt het veld opgelopen. Marañón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Wright, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AlqueroFc - coro de angeles 2:0

33e minuut.
Saavedra kopt de bal weg. Daar is Gaitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avino met een sublieme pass. Asfura bereikt de bal nog maar net als eerste. Asfura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlqueroFc 62%, coro de angeles 38%.
AlqueroFc - coro de angeles 2:0

61e minuut.
Chinchilla met een sublieme pass. Gutiérrez Cruz is nu in balbezit. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Tábora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AlqueroFc - coro de angeles 3:0

67e minuut.
Chinchilla is nu in balbezit. Chinchilla schiet op doel. Tábora met een sublieme pass. Chinchilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinchilla geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bustos geeft de bal voor. Gaitan is nu in balbezit. Alin begaat een overtreding. Alin krijgt een gele kaart.

84e minuut.
De Gregorio probeert naar een medespeler te passen. Asfura bereikt de bal nog maar net als eerste. Asfura passt de bal met de wreef. Avino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlqueroFc 33%, coro de angeles 67%.
AlqueroFc - coro de angeles 3:0