Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barca12 Managua F.C
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


6e minuut.
Conde is nu in balbezit. Crespo rent richting de bal. Conde maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Conde naar de kleedkamers voor een vroege douche.

8e minuut.
Crespo probeert naar een medespeler te passen. Norori rent richting de bal. Norori geeft een hoge lob. Echandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Echandi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Manzanares onderschept slim de pass. Manzanares geeft een hoge lob. Marchena is nu in balbezit. Almanza onderschept slim de pass. Almanza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Orozco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harley rent richting de bal. Harley passt de bal zonder na te denken. Echandi heeft problemen om de bal te vangen. Echandi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Harley passt de bal zonder na te denken. Manzanares rent richting de bal. Manzanares probeert naar een medespeler te passen. Almanza rent richting de bal. Almanza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Orlich geeft een hoge lob. Inworp. Cedeño met een snelle inworp. Dubon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barca12 63%, Managua F.C 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barca12 - Managua F.C 0:0

47e minuut.
Orozco is nu in balbezit. Orozco passt de bal met de wreef. Almanza rent richting de bal. Montero is nu in balbezit. Montero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Montero onderschept slim de pass. Montero passt de bal zonder na te denken. Almanza rent richting de bal. Almanza schiet op doel. Quinteros probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Almanza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bustos. Almanza raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Montero neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Crespo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barca12 - Managua F.C 1:0

84e minuut.
Dubon probeert naar een medespeler te passen. Gudiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudiel passt de bal in één keer door. Echandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Echandi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barca12 51%, Managua F.C 49%.
barca12 - Managua F.C 1:0