Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alianzafc86 Real Granada
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.6
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Brota met een harde bal richting middenveld. Unda kan de bal niet met de borst controleren. Unda met een sublieme pass. Oconnor bereikt de bal nog maar net als eerste. Oconnor schiet op doel. Suazo bokst de bal weg.

16e minuut.
Hernández onderschept slim de pass. Unda heeft problemen om de bal te vangen. Unda passt de bal met de wreef. Oconnor bereikt de bal nog maar net als eerste. Oconnor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Torres de bal. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres begaat een overtreding. Hernández wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hernández zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Torres kopt de bal weg. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo speelt de bal door. Oconnor bereikt de bal nog maar net als eerste. Oconnor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Unda bereikt de bal nog maar net als eerste. Picón is nu in balbezit. Unda onderschept slim de pass. Unda geeft de bal voor. Oconnor springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lascarez passt de bal in één keer door. Santos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abajo de bal. Abajo haalt uit met een fantastische trap. Sorto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alianzafc86 - Real Granada 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alianzafc86 51%, Real Granada 49%.
alianzafc86 - Real Granada 1:0

47e minuut.
Álamo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torres rent richting de bal. Torres met een sublieme pass. Archaga is nu in balbezit. Archaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Pedregal passt de bal in één keer door. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo passt de bal zonder na te denken. Archaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Archaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Señor met een sublieme pass. Lascarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascarez probeert naar een medespeler te passen. Unda is nu in balbezit. Unda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alianzafc86 52%, Real Granada 48%.
alianzafc86 - Real Granada 1:0