Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coro de angeles LOMAS F.C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Daar is Vidal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avino is nu in balbezit. Ibáñez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ibáñez krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Daar is Ibáñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drake is nu in balbezit. Drake geeft de bal voor. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Belli de bal onder controle te krijgen. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
coro de angeles - LOMAS F.C 1:0

20e minuut.
Castilo geeft een hoge lob. Godínez is nu in balbezit. Fallas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Godínez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Godínez kan niet meer verder spelen. Funez komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Batres geeft een lange en hoge pass. García geeft een lange en hoge pass. Granja rent richting de bal. Larios onderschept slim de pass. Larios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Francis geeft de bal voor. Batres heeft problemen om de bal te vangen. Kershner rent richting de bal. Kershner schiet op doel. Tábora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
coro de angeles - LOMAS F.C 1:1

35e minuut.
Klungelig pakt Fallas de bal. Fallas probeert naar een medespeler te passen. Acosta rent richting de bal. Funez is nu in balbezit. Funez geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Batres rent richting de bal. Castilo onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Centeno ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Centeno naar de kleedkamers voor een vroege douche. Castilo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Francis neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
coro de angeles - LOMAS F.C 1:2

41e minuut.
Ibáñez geeft de bal voor. Funez bereikt de bal nog maar net als eerste. Funez geeft een hoge lob. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
coro de angeles - LOMAS F.C 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coro de angeles 42%, LOMAS F.C 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
coro de angeles - LOMAS F.C 2:2

58e minuut.
Vidal passt de bal met de wreef. Batres is nu in balbezit. Batres geeft een hoge lob. Larios is nu in balbezit. Larios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Castilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Batres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis haalt uit met een fantastische trap. Paal! Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vidal passt de bal met de wreef. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Amescua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acosta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Acosta kan niet meer verder spelen. Bobadilla komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coro de angeles 50%, LOMAS F.C 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
coro de angeles - LOMAS F.C 2:2