Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barca12 AlqueroFc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Marañón probeert naar een medespeler te passen. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios passt de bal in één keer door. Valbeny bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbeny draait met de bal, schiet en ... De La Cuesta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Montero rent richting de bal. Gaitan onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orozco. Orozco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barca12 61%, AlqueroFc 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barca12 - AlqueroFc 0:0

54e minuut.
Saavedra kopt de bal weg. Daar is Orozco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valbeny is nu in balbezit. Larios rent richting de bal. Larios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gudiel controleert de bal met de borst. Gaitan is nu in balbezit. Gaitan met een sublieme pass. Valbeny rent richting de bal. Valbeny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Chinchilla speelt de bal door. Orozco rent richting de bal. Orozco passt de bal zonder na te denken. Almanza is nu in balbezit. Almanza haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Orozco speelt de bal door. Gaitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitan probeert naar een medespeler te passen. Montero is nu in balbezit. Montero geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Yglesias rent richting de bal. Yglesias geeft een hoge lob. Inworp. Saavedra met de inworp. Larios geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gaitan geeft een hoge lob. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez passt de bal in één keer door. Almanza is nu in balbezit. Almanza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barca12 37%, AlqueroFc 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barca12 - AlqueroFc 0:0