Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AVANS Managua F.C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


1e minuut.
Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bell de bal onder controle te krijgen. Harley rent richting de bal. Harley geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bustos geeft de bal voor. Inworp. Amighetti met een snelle inworp. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia haalt uit met een fantastische trap. Quinteros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zumbado is nu in balbezit. Zumbado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Valle geeft de bal voor. Molina is nu in balbezit. Delgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delgado krijgt een gele kaart. Molina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Molina kan niet meer verder spelen. Larios komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Amighetti verovert de bal door een tackle van achteren. Vindas is nu in balbezit. Vindas met een sublieme pass. Dubon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Archaga geeft de bal voor. Inworp. Norori met de inworp. Dubon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Morera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVANS 43%, Managua F.C 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AVANS - Managua F.C 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVANS 43%, Managua F.C 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AVANS - Managua F.C 0:0