Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AlqueroFc Real Granada
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Carter geeft een hoge lob. Oconnor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oconnor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Unda kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Chacon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Unda is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AlqueroFc - Real Granada 0:1

11e minuut.
Gaitan onderschept slim de pass. Unda onderschept slim de pass. Bustos is nu in balbezit. Unda onderschept slim de pass. Unda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hernández rent richting de bal. Hernández speelt de bal door. Santos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valbeny bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbeny draait met de bal, schiet en ... Sorto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AlqueroFc - Real Granada 1:1

26e minuut.
Carter passt de bal zonder na te denken. Coello rent richting de bal. Coello probeert naar een medespeler te passen. Oconnor bereikt de bal nog maar net als eerste. Oconnor haalt uit met een fantastische trap. Chacon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Bustos onderschept slim de pass. Bustos geeft de bal voor. Inworp. Coello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Unda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lascarez probeert naar een medespeler te passen. Gaitan heeft problemen om de bal te vangen. Oconnor is nu in balbezit. Unda is nu in balbezit. Unda draait met de bal, schiet en ... Chacon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AlqueroFc - Real Granada 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlqueroFc 63%, Real Granada 37%.
AlqueroFc - Real Granada 1:2

71e minuut.
Fong geeft een hoge lob. Santos kopt de bal weg. Lascarez probeert naar een medespeler te passen. Oconnor is nu in balbezit. Oconnor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AlqueroFc - Real Granada 1:3

74e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández geeft de bal voor. Klungelig pakt Tejada de bal. Unda bereikt de bal nog maar net als eerste. Unda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AlqueroFc - Real Granada 1:4

75e minuut.
Klungelig pakt Gaitan de bal. Oconnor is nu in balbezit. Gaitan begaat een overtreding. Gaitan krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Lascarez met een sublieme pass. Unda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitan maakt een afschuwelijke overtreding. Unda raakt geblesseerd tijdens het duel. Unda komt bij de bal en schiet. Chacon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Bustos de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos geeft een lange en hoge pass. Tejada kopt de bal weg. Unda bereikt de bal nog maar net als eerste. Unda schiet op doel. Chacon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlqueroFc 63%, Real Granada 37%.
AlqueroFc - Real Granada 1:4