Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Granada AlqueroFc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Marañón rent richting de bal. Unda is nu in balbezit. Unda probeert naar een medespeler te passen. Oconnor is nu in balbezit. Oconnor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carter passt de bal in één keer door. Oconnor rent richting de bal. Daar is Oconnor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oconnor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Norori met de inworp. Unda is nu in balbezit. Unda passt de bal zonder na te denken. Oconnor is nu in balbezit. Oconnor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chacon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Doeltrap. Chacon met een harde bal richting middenveld. Lascarez kopt de bal weg. Unda is nu in balbezit. Unda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Granada - AlqueroFc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Granada 34%, AlqueroFc 66%.
Real Granada - AlqueroFc 1:0

50e minuut.
Brota geeft de bal voor. Inworp. Saavedra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sorto speelt de bal door. Marañón rent richting de bal. Marañón geeft een lange en hoge pass. Chinchilla is nu in balbezit. Chinchilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Álamo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andonie komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Lascarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascarez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oconnor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unda is nu in balbezit. Unda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Granada - AlqueroFc 2:0

78e minuut.
Gaitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascarez passt de bal met de wreef. Unda rent richting de bal. Unda passt de bal zonder na te denken. Chacon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chacon met een sublieme pass. Andonie geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chacon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Granada 47%, AlqueroFc 53%.
Real Granada - AlqueroFc 2:0