Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOMAS F.C Managua F.C
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.5
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallas verovert de bal door een tackle van achteren. Fallas passt de bal zonder na te denken. Kershner rent richting de bal. Kershner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cedeño is nu in balbezit. Cedeño geeft een lange en hoge pass. Ibáñez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cedeño neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Castilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castilo speelt de bal door. Francis met een sublieme pass. Kershner is nu in balbezit. Kershner schiet op doel. Quinteros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kershner bereikt de bal nog maar net als eerste. Harley verovert de bal door een tackle van achteren. Harley speelt de bal door. Echandi rent richting de bal. Echandi haalt uit met een fantastische trap. Navas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LOMAS F.C - Managua F.C 0:1

36e minuut.
Vindas geeft een lange en hoge pass. Echandi kopt de bal weg. Fallas is nu in balbezit. Dubon onderschept slim de pass. Dubon haalt uit met een fantastische trap. Navas bokst de bal weg.

38e minuut.
Crespo kopt de bal weg. Harley bereikt de bal nog maar net als eerste. Harley passt de bal in één keer door. Dubon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOMAS F.C 46%, Managua F.C 54%.
LOMAS F.C - Managua F.C 0:1

61e minuut.
Norori passt de bal zonder na te denken. Dubon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubon draait met de bal, schiet en ... Belli probeert de bal aan de voet te houden. Navas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOMAS F.C - Managua F.C 0:2

66e minuut.
Echandi rent richting de bal. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Echandi. Echandi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOMAS F.C 46%, Managua F.C 54%.
LOMAS F.C - Managua F.C 0:2