Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AlqueroFc LOMAS F.C
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


29e minuut.
Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra geeft de bal voor. Gaitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitan geeft de bal voor. Valbeny springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Gaitan met een sublieme pass. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ibáñez ... Strafschop! Saavedra raakt geblesseerd tijdens het duel. Larios legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
AlqueroFc - LOMAS F.C 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlqueroFc 39%, LOMAS F.C 61%.
AlqueroFc - LOMAS F.C 1:0

69e minuut.
Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón geeft de bal voor. Valbeny bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbeny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Belli is nu in balbezit. Belli met een sublieme pass. Daar is Fallas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios haalt uit met een fantastische trap. Navas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlqueroFc 46%, LOMAS F.C 54%.
AlqueroFc - LOMAS F.C 1:0