Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Managua F.C Real Granada
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Crespo speelt de bal door. Unda rent richting de bal. Unda passt de bal in één keer door. Oconnor is nu in balbezit. Oconnor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Harley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Unda bereikt de bal nog maar net als eerste. Unda passt de bal in één keer door. Videa rent richting de bal. Videa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Lascarez heeft problemen om de bal te vangen. Norori is nu in balbezit. Lascarez probeert naar een medespeler te passen. Oconnor rent richting de bal. Oconnor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua F.C - Real Granada 0:1

26e minuut.
Carter is nu in balbezit. Carter passt de bal zonder na te denken. Unda speelt de bal door. Oconnor rent richting de bal. Oconnor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Álamo onderschept slim de pass. Álamo speelt de bal door. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubon haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Unda geeft de bal voor. Klungelig pakt Delgado de bal. Oconnor bereikt de bal nog maar net als eerste. Oconnor schiet op doel. Na een snelle pass probeert Marchena de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua F.C - Real Granada 0:2

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quinteros trapt de bal weg. Hernández kopt de bal weg. Unda is nu in balbezit. Unda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Managua F.C 56%, Real Granada 44%.
Managua F.C - Real Granada 0:2

49e minuut.
Lascarez speelt de bal door. Daar is Unda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unda passt de bal in één keer door. Oconnor is nu in balbezit. Oconnor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua F.C - Real Granada 0:3

51e minuut.
Vindas rent richting de bal. Unda bereikt de bal nog maar net als eerste. Unda passt de bal met de wreef. Oconnor bereikt de bal nog maar net als eerste. Oconnor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unda verovert de bal door een tackle van achteren. Unda probeert naar een medespeler te passen. Oconnor rent richting de bal. Oconnor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Crespo rent richting de bal. Unda bereikt de bal nog maar net als eerste. Unda passt de bal zonder na te denken. Oconnor is nu in balbezit. Oconnor schiet op doel. Quinteros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua F.C - Real Granada 0:4

78e minuut.
Echandi rent richting de bal. Hernández is nu in balbezit. Echandi verovert de bal door een tackle van achteren. Dubon is nu in balbezit. Dubon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua F.C - Real Granada 1:4

84e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Coello rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crespo. Crespo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Managua F.C 59%, Real Granada 41%.
Managua F.C - Real Granada 1:4