Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barca12 alianzafc86
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.9
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Manzanares speelt de bal door. Montero probeert de bal met de borst te controleren. Picón is nu in balbezit. Gudiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudiel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Orozco probeert naar een medespeler te passen. Echeverría rent richting de bal. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanza is nu in balbezit. Almanza schiet op doel. Suazo bokst de bal weg. Klungelig pakt Picón de bal. Suazo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Almanza rent richting de bal. Almanza schiet op doel. Suazo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barca12 - alianzafc86 1:0

9e minuut.
Urzay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Archaga de bal. Almanza is nu in balbezit. Almanza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gudiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzay verovert de bal door een tackle van achteren. Urzay haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Che de bal onder controle te krijgen. De La Cuesta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barca12 - alianzafc86 1:1

29e minuut.
Montero passt de bal zonder na te denken. Orlich probeert naar een medespeler te passen. Urzay speelt de bal door. Archaga is nu in balbezit. Archaga schiet op doel. De La Cuesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Señor probeert naar een medespeler te passen. Mullins bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullins speelt de bal door. Archaga rent richting de bal. Archaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Almanza is nu in balbezit. Picón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanza verovert de bal door een tackle van achteren. Almanza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bustillo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Che rent richting de bal. Urzay onderschept slim de pass. Urzay draait met de bal, schiet en ... Yglesias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De La Cuesta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barca12 - alianzafc86 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barca12 42%, alianzafc86 58%.
barca12 - alianzafc86 1:2

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mullins met de inworp. Gudiel is nu in balbezit. Urzay onderschept slim de pass. Urzay geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Urzay verovert de bal door een tackle van achteren. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez geeft de bal voor. Almanza is nu in balbezit. Almanza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Bustillo geeft de bal voor. Almanza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manzanares is nu in balbezit. Manzanares geeft een hoge lob. Gudiel kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barca12 48%, alianzafc86 52%.
barca12 - alianzafc86 1:2