Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc alcones negros gualter fereti
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


13e minuut.
Lacayo is nu in balbezit. Davila is nu in balbezit. Lacayo verovert de bal door een tackle van achteren. Sequeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequeira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sánchez Lorio passt de bal met de wreef. Elvir is nu in balbezit. Elvir passt de bal zonder na te denken. Beltran bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Castellanos onderschept slim de pass. Castellanos probeert naar een medespeler te passen. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltran verovert de bal door een tackle van achteren. Beltran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lewis heeft problemen om de bal te vangen. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa met een sublieme pass. Beltran rent richting de bal. Beltran schiet op doel. Ortega bokst de bal weg.

40e minuut.
Castellanos onderschept slim de pass. Letona bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos onderschept slim de pass. Beltran rent richting de bal. Beltran haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bocanegra probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Lorio met een sublieme pass. Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacayo verovert de bal door een tackle van achteren. Lacayo draait met de bal, schiet en ... Campbell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Campbell speelt de bal door. Letona kopt de bal weg. Lewis rent richting de bal. Castellanos verovert de bal door een tackle van achteren. Castellanos haalt uit met een fantastische trap. Ortega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc alcones negros - gualter fereti 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alcones negros 49%, gualter fereti 51%.
fc alcones negros - gualter fereti 1:0

60e minuut.
Sequeira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Blanquedano komt het veld opgelopen. Letona passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Casasola de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blanquedano. Blanquedano krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Davila geeft een hoge lob. Barjum bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltran onderschept slim de pass. Beltran haalt uit met een fantastische trap. Ortega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc alcones negros - gualter fereti 2:0

79e minuut.
Sánchez Lorio geeft een lange en hoge pass. Robleto kopt de bal weg. Beltran is nu in balbezit. Castellanos is nu in balbezit. Castellanos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alcones negros 42%, gualter fereti 58%.
fc alcones negros - gualter fereti 2:0