Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kevin steven F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Gutiérrez Cruz onderschept slim de pass. Vinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez Cruz haalt uit met een fantastische trap. Nolasco controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
kevin steven - F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 1:0

15e minuut.
Salamanca rent richting de bal. Carmona rent richting de bal. Salamanca onderschept slim de pass. Orbando is nu in balbezit. Orbando haalt uit met een fantastische trap. Glody kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Zorrilla is nu in balbezit. Letona onderschept slim de pass. Letona speelt de bal door. Salamanca rent richting de bal. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gutiérrez Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Cruz passt de bal zonder na te denken. Vinelli rent richting de bal. Fajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kevin steven 51%, F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 49%.
kevin steven - F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 1:0

48e minuut.
Letona speelt de bal door. Dinarte is nu in balbezit. Gutiérrez Cruz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gutiérrez Cruz krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Nolasco rent richting de bal. Nolasco geeft een lange en hoge pass. Orbando rent richting de bal. Orbando schiet op doel. Letona bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dinarte is nu in balbezit. Gutiérrez Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Cruz rent richting de bal. Gutiérrez Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Agüero geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dinarte de bal onder controle te krijgen. Zorrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorrilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kevin steven 53%, F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 47%.
kevin steven - F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 1:0