Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Losensuales NOROLIN F.C.
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 14.8
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Castañeda speelt de bal door. Robelo is nu in balbezit. Cerrato rent richting de bal. Robelo verovert de bal door een tackle van achteren. Robelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Losensuales - NOROLIN F.C. 0:1

15e minuut.
Martino kopt de bal weg. Chavez rent richting de bal. Zumbado verovert de bal door een tackle van achteren. Zumbado draait met de bal, schiet en ... Chavarría probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Martino is nu in balbezit. Martino passt de bal zonder na te denken. Urquia kan de bal niet met de borst controleren. Jirón rent richting de bal. Jirón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Antunez kopt de bal weg. Jirón heeft problemen om de bal te vangen. Urquia rent richting de bal. Jirón verovert de bal door een tackle van achteren. Jirón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Canales rent richting de bal. Canales passt de bal in één keer door. Daar is Martino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robelo draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Robelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancho rent richting de bal. Castañeda onderschept slim de pass. Castañeda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Losensuales - NOROLIN F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Losensuales 42%, NOROLIN F.C. 58%.
Losensuales - NOROLIN F.C. 0:2

57e minuut.
Daar is Chavez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zumbado is nu in balbezit. Laca begaat een overtreding. Laca krijgt een gele kaart. Zumbado roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zumbado kan niet meer verder spelen. Ojeda komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Jirón draait met de bal, schiet en ... Mairena kopt de bal weg. Martino geeft de bal voor. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sancho rent richting de bal. Sancho geeft de bal voor. Klungelig pakt Ojeda de bal. Jirón is nu in balbezit. Jirón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Losensuales - NOROLIN F.C. 1:2

74e minuut.
Venegas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Redondo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Losensuales 25%, NOROLIN F.C. 75%.
Losensuales - NOROLIN F.C. 1:2