Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Managua terere
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Huertas onderschept slim de pass. Huertas speelt de bal door. Licona is nu in balbezit. Licona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Managua - terere 1:0

5e minuut.
Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Espriella is nu in balbezit. De La Espriella passt de bal zonder na te denken. Huertas is nu in balbezit. Huertas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pochet met een sublieme pass. Daar is Huertas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brizuela speelt de bal door. Maroto is nu in balbezit. Maroto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bier geeft een lange en hoge pass. De La Espriella kopt de bal weg. Navarrete heeft problemen om de bal te vangen. Maroto is nu in balbezit. Maroto schiet op doel. Batista kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Licona rent richting de bal. Licona passt de bal zonder na te denken. Navarrete rent richting de bal. Maroto verovert de bal door een tackle van achteren. Maroto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Managua - terere 2:0

35e minuut.
Houston rent richting de bal. Delcid verovert de bal door een tackle van achteren. Delcid passt de bal in één keer door. Huertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Huertas draait met de bal, schiet en ... Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
De La Espriella passt de bal met de wreef. Olivares is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De La Espriella. De La Espriella krijgt een gele kaart. Olivares raakt geblesseerd tijdens het duel. Robleto met een snel genomen vrije trap. Huertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Huertas draait met de bal, schiet en ... Meza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Camacho heeft problemen om de bal te vangen. Huertas rent richting de bal. Huertas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Managua - terere 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Managua 49%, terere 51%.
Fc Managua - terere 2:1

69e minuut.
Poveda kopt de bal weg. Olivares is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pochet. Pochet krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Olivares rent richting de bal. Pochet verovert de bal door een tackle van achteren. Pochet geeft een hoge lob. Maroto is nu in balbezit. Maroto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Houston geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oviedo met een snelle inworp. Delcid bereikt de bal nog maar net als eerste. Delcid geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Managua 54%, terere 46%.
Fc Managua - terere 2:1