Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc alcones negros F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando geeft een hoge lob. Salamanca kopt de bal weg. Orbando is nu in balbezit. Orbando haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Beltran is nu in balbezit. Castellanos is nu in balbezit. Beltran rent richting de bal. Castellanos rent richting de bal. Castellanos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Dubon rent richting de bal. Orbando is nu in balbezit. Orbando haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Campbell trapt de bal weg. Castellanos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nolasco de bal onder controle te krijgen. Beltran is nu in balbezit. Beltran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dubon verovert de bal door een tackle van achteren. Castellanos onderschept slim de pass. Castellanos schiet op doel. Nolasco probeert de bal aan de voet te houden. Revollo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc alcones negros - F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 1:0

25e minuut.
Campbell trapt de bal weg van het doel. Costa kopt de bal weg. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvir onderschept slim de pass. Elvir geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Orbando onderschept slim de pass. Robleto rent richting de bal. Orbando verovert de bal door een tackle van achteren. Orbando haalt uit met een fantastische trap. Campbell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc alcones negros - F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 1:1

31e minuut.
Sánchez Lorio passt de bal met de wreef. Beltran rent richting de bal. Castellanos rent richting de bal. Castellanos haalt uit met een fantastische trap. Revollo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc alcones negros - F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 2:1

37e minuut.
Salamanca rent richting de bal. Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Costa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dubon de bal. Dubon draait met de bal, schiet en ... Campbell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Almanza rent richting de bal. Almanza passt de bal in één keer door. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltran rent richting de bal. Beltran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Vinelli trapt de bal weg van het doel. Salamanca kopt de bal weg. Orbando bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbando draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc alcones negros - F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alcones negros 57%, F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc alcones negros - F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 2:2

64e minuut.
Agüero geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elvir met de inworp. Castellanos rent richting de bal. Castellanos schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Sánchez Lorio onderschept slim de pass. Sánchez Lorio geeft een hoge lob. Vinelli heeft problemen om de bal te vangen. Beltran bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc alcones negros - F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 3:2

83e minuut.
Obando kopt de bal weg. Klungelig pakt Robleto de bal. Letona is nu in balbezit. Letona geeft de bal voor. Orbando springt en kopt de bal. Campbell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alcones negros 60%, F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 40%.
fc alcones negros - F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 3:2