Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gualter fereti kevin steven
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 13.8
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Lacayo passt de bal zonder na te denken. Angulo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bryce. Bryce krijgt een gele kaart. Angulo raakt geblesseerd tijdens het duel. Lewis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sibaja kopt de bal weg. Glody bokst de bal weg.

9e minuut.
España is nu in balbezit. Blanquedano verovert de bal door een tackle van achteren. Blanquedano speelt de bal door. Lacayo is nu in balbezit. Lacayo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
España rent richting de bal. España speelt de bal door. Klungelig pakt Bocanegra de bal. Gutiérrez Cruz is nu in balbezit. Gutiérrez Cruz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zorrilla is nu in balbezit. Zorrilla passt de bal zonder na te denken. Sibaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacayo onderschept slim de pass. Lacayo haalt uit met een fantastische trap. Glody verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
España passt de bal met de wreef. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez Cruz is nu in balbezit. Gutiérrez Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gualter fereti - kevin steven 0:1

40e minuut.
Zorrilla geeft een hoge lob. Angulo heeft problemen om de bal te vangen. Ugalde legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Angulo raakt geblesseerd tijdens het duel. Blanquedano kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gualter fereti 50%, kevin steven 50%.
gualter fereti - kevin steven 0:1

80e minuut.
Letona passt de bal in één keer door. España rent richting de bal. Lacayo verovert de bal door een tackle van achteren. Blanquedano is nu in balbezit. Blanquedano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ugalde is nu in balbezit. Blanquedano verovert de bal door een tackle van achteren. Blanquedano probeert naar een medespeler te passen. Lacayo rent richting de bal. Lacayo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gualter fereti 44%, kevin steven 56%.
gualter fereti - kevin steven 0:1