Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Losensuales terere
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Cerrato probeert de bal met de borst te controleren. Delcid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrato begaat een overtreding. Delcid raakt geblesseerd tijdens het duel. Hudson met een snel genomen vrije trap. Paal!

14e minuut.
Chirinos probeert naar een medespeler te passen. Cerrato rent richting de bal. Cerrato passt de bal in één keer door. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo draait met de bal, schiet en ... Ceballos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Valenzuela passt de bal met de wreef. Zumbado is nu in balbezit. Zumbado met een sublieme pass. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Losensuales 52%, terere 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Losensuales - terere 0:0

61e minuut.
Abrego neemt vlug de vrije trap. Hudson kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ojeda. Ojeda krijgt een gele kaart. Hudson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hudson kan niet meer verder spelen. Gudiel komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Batista neemt vlug de vrije trap. Cerrato met een sublieme pass. Zumbado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gudiel is nu in balbezit. Gudiel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ceballos bokst de bal weg.

68e minuut.
Helmut bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmut geeft een hoge lob. Navarrete heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Losensuales - terere 1:0

88e minuut.
Dinarte passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerrato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Redondo rent richting de bal. Redondo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Losensuales 47%, terere 53%.
Losensuales - terere 1:0