Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Managua NOROLIN F.C.
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Canales speelt de bal door. Brizuela onderschept slim de pass. Houston heeft problemen om de bal te vangen. Robelo is nu in balbezit. Robelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Managua - NOROLIN F.C. 0:1

7e minuut.
Houston onderschept slim de pass. Houston geeft de bal voor. Klungelig pakt Mairena de bal. Maroto rent richting de bal. Maroto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Managua - NOROLIN F.C. 1:1

14e minuut.
Pochet passt de bal zonder na te denken. Licona bereikt de bal nog maar net als eerste. Licona passt de bal zonder na te denken. Maroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Maroto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Managua - NOROLIN F.C. 2:1

17e minuut.
Venegas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De La Espriella met een snelle inworp. Licona is nu in balbezit. Licona geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De Vreese is nu in balbezit. Robelo is nu in balbezit. De Vreese is nu in balbezit. De Vreese draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Camacho de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Managua - NOROLIN F.C. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Managua 45%, NOROLIN F.C. 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Managua - NOROLIN F.C. 2:2

52e minuut.
Camacho geeft een hoge lob. Inworp. Suarez met een snelle inworp. De Vreese is nu in balbezit. De Vreese geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Poveda probeert de bal aan de voet te houden. Licona bereikt de bal nog maar net als eerste. Licona passt de bal in één keer door. Maroto is nu in balbezit. Maroto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Managua - NOROLIN F.C. 3:2

77e minuut.
De Vreese passt de bal met de wreef. Robelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochet verovert de bal door een tackle van achteren. De Vreese onderschept slim de pass. De Vreese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Managua 44%, NOROLIN F.C. 56%.
Fc Managua - NOROLIN F.C. 3:2