Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc alcones negros Losensuales
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Costa speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerrato probeert de bal met de borst te controleren. Cerrato geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jirón rent richting de bal. Jirón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc alcones negros - Losensuales 0:1

22e minuut.
Laitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Martino rent richting de bal. Met opzet legt Aceituno zijn tegenspeler op de grond. Martino raakt geblesseerd tijdens het duel. Cerrato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Cerrato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Céspedes rent richting de bal. Beltran onderschept slim de pass. Beltran haalt uit met een fantastische trap. Ceballos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc alcones negros - Losensuales 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alcones negros 51%, Losensuales 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc alcones negros - Losensuales 1:1

48e minuut.
Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo probeert naar een medespeler te passen. Davila rent richting de bal. Jirón onderschept slim de pass. Jirón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jirón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ojeda komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Elvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda passt de bal zonder na te denken. Zumbado bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumbado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ojeda onderschept slim de pass. Laitano rent richting de bal. Zumbado verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda rent richting de bal. Ojeda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alcones negros 53%, Losensuales 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc alcones negros - Losensuales 1:1