Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NOROLIN F.C. gualter fereti
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Angulo met een sublieme pass. Canales probeert naar een medespeler te passen. Venegas is nu in balbezit. Sequeira verovert de bal door een tackle van achteren. Sequeira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Robelo verovert de bal door een tackle van achteren. Robelo met een sublieme pass. De Vreese bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vreese draait met de bal, schiet en ... Ortega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NOROLIN F.C. - gualter fereti 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Sequeira de bal. Urquia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequeira verovert de bal door een tackle van achteren. Sequeira schiet op doel. Klungelig pakt Chavez de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NOROLIN F.C. - gualter fereti 1:1

13e minuut.
Venegas geeft een lange en hoge pass. Centeno kopt de bal weg. Daar is Zorrilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zorrilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cisneros geeft de bal voor. Inworp. Zorrilla met een snelle inworp. Sequeira heeft problemen om de bal te vangen. Sequeira geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Robelo rent richting de bal. Fraño bereikt de bal nog maar net als eerste. Robelo onderschept slim de pass. Robelo draait met de bal, schiet en ... Ortega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NOROLIN F.C. - gualter fereti 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOROLIN F.C. 46%, gualter fereti 54%.
NOROLIN F.C. - gualter fereti 2:1

48e minuut.
Lacayo verovert de bal door een tackle van achteren. Sequeira rent richting de bal. Lacayo rent richting de bal. Sequeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequeira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NOROLIN F.C. - gualter fereti 2:2

64e minuut.
Canales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Vreese bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vreese met een sublieme pass. Centeno is nu in balbezit. Centeno draait met de bal, schiet en ... Ortega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NOROLIN F.C. - gualter fereti 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOROLIN F.C. 60%, gualter fereti 40%.
NOROLIN F.C. - gualter fereti 3:2