Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
terere F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Doeltrap. Nolasco met een harde bal richting middenveld. Olivares heeft problemen om de bal te vangen. Orbando is nu in balbezit. Orbando draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Agüero geeft een lange en hoge pass. Orbando is nu in balbezit. Navarrete legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orbando raakt geblesseerd tijdens het duel. Salamanca legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
terere - F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 0:1

12e minuut.
Dubon is nu in balbezit. Dinarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinarte passt de bal met de wreef. Huertas is nu in balbezit. Huertas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
terere - F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 1:1

16e minuut.
Orbando raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leiva komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Klungelig pakt Huertas de bal. Dubon bereikt de bal nog maar net als eerste. Huertas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dubon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dubon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva is nu in balbezit. Oviedo begaat een overtreding. Oviedo krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Huertas rent richting de bal. Nolasco onderschept slim de pass. Delcid rent richting de bal. Huertas is nu in balbezit. Huertas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
terere - F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 2:1

45e minuut.
Olivares rent richting de bal. Dinarte is nu in balbezit. Dinarte passt de bal met de wreef. Huertas rent richting de bal. Huertas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: terere 59%, F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 41%.
terere - F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 2:1

59e minuut.
Olivares heeft problemen om de bal te vangen. Dubon begaat een overtreding. Olivares is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dinarte zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Huertas rent richting de bal. Huertas schiet op doel. Revollo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
terere - F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 3:1

67e minuut.
Sermeño onderschept slim de pass. Sermeño speelt de bal door. Huertas rent richting de bal. Huertas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
terere - F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 4:1

79e minuut.
Dinarte rent richting de bal. Dinarte geeft de bal voor. Leiva is nu in balbezit. Huertas verovert de bal door een tackle van achteren. Huertas schiet op doel. Revollo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Sermeño is nu in balbezit. Sermeño geeft een lange en hoge pass. Leiva heeft problemen om de bal te vangen. Leiva schiet op doel. Letona controleert de bal met de borst. Batista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: terere 43%, F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 57%.
terere - F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 4:1