Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc alcones negros NOROLIN F.C.
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.4
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Aceituno is nu in balbezit. Robelo rent richting de bal. Aceituno onderschept slim de pass. De Vreese is nu in balbezit. De Vreese schiet op doel. Campbell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Sánchez Lorio onderschept slim de pass. Inworp. Centeno met een snelle inworp. De Vreese is nu in balbezit. De Vreese haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Davila verovert de bal door een tackle van achteren. Aceituno bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceituno geeft de bal voor. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa geeft een hoge lob. Chavarría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Venegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Venegas geeft een lange en hoge pass. Daar is Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Vreese bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vreese haalt uit met een fantastische trap. Campbell bokst de bal weg.

31e minuut.
Castellanos geeft de bal voor. Beltran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elvir rent richting de bal. Elvir haalt uit met een fantastische trap. Chavez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chavarría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Robelo is nu in balbezit. Paterna is nu in balbezit. Paterna geeft een hoge lob. Beltran rent richting de bal. Beltran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alcones negros 49%, NOROLIN F.C. 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc alcones negros - NOROLIN F.C. 0:0

62e minuut.
Aceituno is nu in balbezit. Urquia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aceituno raakt geblesseerd tijdens het duel. Aceituno zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Beltran krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Centeno kopt de bal weg. Daar is De Vreese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aceituno bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vreese onderschept slim de pass. De Vreese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc alcones negros - NOROLIN F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alcones negros 38%, NOROLIN F.C. 62%.
fc alcones negros - NOROLIN F.C. 0:1