Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N Fc Managua
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Camacho geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villafuente met een snelle inworp. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Licona is nu in balbezit. Licona passt de bal met de wreef. Vinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maroto verovert de bal door een tackle van achteren. Maroto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Sermeño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela onderschept slim de pass. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Leiva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N - Fc Managua 1:0

21e minuut.
Dubon verovert de bal door een tackle van achteren. Poveda verovert de bal door een tackle van achteren. Poveda passt de bal zonder na te denken. Maroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Maroto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Archaga passt de bal in één keer door. Licona is nu in balbezit. Licona passt de bal met de wreef. Maroto rent richting de bal. Maroto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Revollo trapt de bal weg van het doel. Pochet kopt de bal weg. De La Espriella rent richting de bal. De La Espriella geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dubon probeert de bal met de borst te controleren. Archaga rent richting de bal. Archaga draait met de bal, schiet en ... Revollo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N - Fc Managua 1:1

33e minuut.
Dubon bereikt de bal nog maar net als eerste. Licona bereikt de bal nog maar net als eerste. Licona passt de bal met de wreef. Maroto rent richting de bal. Maroto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Villafuente geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sermeño kopt de bal weg. Letona bereikt de bal nog maar net als eerste. Letona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N - Fc Managua 2:1

45e minuut.
Sermeño is nu in balbezit. Sermeño passt de bal met de wreef. Leiva is nu in balbezit. Leiva draait met de bal, schiet en ... Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N - Fc Managua 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 47%, Fc Managua 53%.
F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N - Fc Managua 3:1

54e minuut.
Poveda rent richting de bal. Dubon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poveda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Poveda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maroto rent richting de bal. Maroto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Brizuela geeft een lange en hoge pass. Inworp. Letona met de inworp. Salamanca rent richting de bal. Salamanca passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Poveda is nu in balbezit. Poveda probeert naar een medespeler te passen. Licona is nu in balbezit. Licona draait met de bal, schiet en ... Nolasco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 61%, Fc Managua 39%.
F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N - Fc Managua 3:1