Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Managua F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca speelt de bal door. Orbando rent richting de bal. Orbando schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Managua - F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 0:1

7e minuut.
Sermeño geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De La Espriella met een snelle inworp. Licona rent richting de bal. Licona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Agüero passt de bal met de wreef. Sermeño is nu in balbezit. Sermeño passt de bal met de wreef. Orbando bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbando draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Villafuente met een sublieme pass. Poveda is nu in balbezit. Poveda geeft een hoge lob. Maroto is nu in balbezit. Maroto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poveda rent richting de bal. Dubon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poveda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Licona wilt de vrije trap nemen. Revollo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Pochet passt de bal met de wreef. Licona probeert de bal aan de voet te houden. Sermeño speelt de bal door. Orbando bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbando draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Salamanca passt de bal in één keer door. Brizuela rent richting de bal. Letona onderschept slim de pass. Letona draait met de bal, schiet en ... Meza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Managua - F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Managua 56%, F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 44%.
Fc Managua - F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 0:2

49e minuut.
Obando geeft een hoge lob. Inworp. De La Espriella met de inworp. Licona rent richting de bal. Licona geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maroto rent richting de bal. Maroto schiet op doel. Revollo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Managua - F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 1:2

59e minuut.
Vinelli speelt de bal door. Poveda rent richting de bal. Poveda geeft een hoge lob. Maroto heeft problemen om de bal te vangen. Maroto draait met de bal, schiet en ... Revollo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Sermeño passt de bal met de wreef. Daar is De La Espriella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obando tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obando krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Managua 58%, F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 42%.
Fc Managua - F.C.B BARCELONA LOS ANGELES DE N 1:2