Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Losensuales kevin steven
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 14.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Zumbado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Gregorio. Zumbado raakt geblesseerd tijdens het duel. Martin met een snel genomen vrije trap. Jirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirón draait met de bal, schiet en ... Sibaja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Losensuales - kevin steven 1:0

4e minuut.
Martino onderschept slim de pass. Martino passt de bal zonder na te denken. Sansegundo rent richting de bal. Zumbado verovert de bal door een tackle van achteren. Zumbado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
España probeert de bal aan de voet te houden. Antunez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van España. España krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Jirón is nu in balbezit. Sibaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirón verovert de bal door een tackle van achteren. Jirón draait met de bal, schiet en ... Glody maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Losensuales - kevin steven 2:0

34e minuut.
Antunez rent richting de bal. Antunez passt de bal met de wreef. Sansegundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirón is nu in balbezit. Jirón draait met de bal, schiet en ... Glody kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Gutiérrez Cruz met een sublieme pass. Redondo speelt de bal door. Jirón is nu in balbezit. Jirón haalt uit met een fantastische trap. Sansegundo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Losensuales - kevin steven 3:0

38e minuut.
Abrego geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bryce met een snelle inworp. Gutiérrez Cruz rent richting de bal. Gutiérrez Cruz geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Fajardo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Losensuales - kevin steven 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Losensuales 53%, kevin steven 47%.
Losensuales - kevin steven 3:1

47e minuut.
España is nu in balbezit. Zumbado onderschept slim de pass. Zumbado passt de bal zonder na te denken. Jirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bryce geeft een lange en hoge pass. Daar is Martin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajardo is nu in balbezit. Gutiérrez Cruz is nu in balbezit. Gutiérrez Cruz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gutiérrez Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Cruz passt de bal zonder na te denken. Abrego rent richting de bal. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Losensuales 64%, kevin steven 36%.
Losensuales - kevin steven 3:1