Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
terere gualter fereti
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Valenzuela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cervantes komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Delcid geeft een hoge lob. Watson probeert de bal aan de voet te houden. Huertas is nu in balbezit. Huertas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Angulo is nu in balbezit. Angulo passt de bal met de wreef. Dinarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequeira onderschept slim de pass. Sequeira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
terere - gualter fereti 0:1

13e minuut.
Watson verovert de bal door een tackle van achteren. Watson speelt de bal door. Sequeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequeira schiet op doel. Batista probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
terere - gualter fereti 0:2

27e minuut.
Sanabria probeert de bal aan de voet te houden. Sequeira is nu in balbezit. Sanabria verovert de bal door een tackle van achteren. Sanabria speelt de bal door. Huertas is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Huertas rent richting de bal. Huertas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
terere - gualter fereti 1:2

30e minuut.
Sanabria geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zorrilla met de inworp. Sequeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequeira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Angulo passt de bal zonder na te denken. Sequeira rent richting de bal. Lacayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequeira is nu in balbezit. Sequeira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
terere - gualter fereti 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: terere 57%, gualter fereti 43%.
terere - gualter fereti 1:3

50e minuut.
Sequeira onderschept slim de pass. Sanabria onderschept slim de pass. Sanabria geeft een lange en hoge pass. Watson heeft problemen om de bal te vangen. Watson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Angulo geeft de bal voor. Navarrete rent richting de bal. Lacayo begaat een overtreding. Lacayo krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Robleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo onderschept slim de pass. Angulo geeft een lange en hoge pass. Delcid rent richting de bal. Delcid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dinarte kopt de bal weg. Watson probeert de bal aan de voet te houden. Huertas rent richting de bal. Huertas haalt uit met een fantastische trap. Barjum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
terere - gualter fereti 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: terere 39%, gualter fereti 61%.
terere - gualter fereti 2:3