Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
axell real managua
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Elias geeft een lange en hoge pass. Warner is nu in balbezit. Zorrilla rent richting de bal. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Arden is nu in balbezit. Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez passt de bal met de wreef. De La Espriella bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Espriella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Videa is nu in balbezit. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez passt de bal in één keer door. De La Espriella bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Espriella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Zavaleta draait met de bal, schiet en ... Cervantes probeert de bal aan de voet te houden. De La Espriella rent richting de bal. De La Espriella schiet op doel. Solis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

20e minuut.
Warner geeft een hoge lob. Inworp. Zavaleta met een snelle inworp. Núñez rent richting de bal. Núñez geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Solis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is De La Espriella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Arias is nu in balbezit. Núñez is nu in balbezit. Núñez passt de bal met de wreef. De La Espriella is nu in balbezit. De La Espriella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leiva kopt de bal weg. Videa kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Arden zijn tegenspeler op de grond. Arden is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: axell 70%, real managua 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
axell - real managua 0:0

54e minuut.
Bocanegra kopt de bal weg. Videa geeft een lange en hoge pass. Cervantes kopt de bal weg. Zorrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorrilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Harris rent richting de bal. Sorto verovert de bal door een tackle van achteren. Videa met een sublieme pass. Núñez is nu in balbezit. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sorto geeft een lange en hoge pass. Harris probeert de bal aan de voet te houden. De La Espriella rent richting de bal. De La Espriella schiet op doel. Solis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
axell - real managua 0:1

74e minuut.
Harris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alonso rent richting de bal. Videa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso onderschept slim de pass. Alonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
axell - real managua 1:1

86e minuut.
Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias met een sublieme pass. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Zorrilla de bal. Zorrilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: axell 55%, real managua 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
axell - real managua 1:1