Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
colin alex los super campiones original
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Klungelig pakt Valbeny de bal. Alvarenga verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarenga passt de bal met de wreef. Batista is nu in balbezit. Batista draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cordero controleert de bal met de borst. Alvarenga rent richting de bal. Alvarenga passt de bal met de wreef. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Alvarenga verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarenga speelt de bal door. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista verovert de bal door een tackle van achteren. Batista haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Moreira geeft een hoge lob. Macoto kopt de bal weg. Daar is Marrón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarenga rent richting de bal. Alvarenga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Valbeny bereikt de bal nog maar net als eerste. Che legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valbeny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Che speelt de bal door. Brown legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Figueroa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
colin alex - los super campiones original 1:0

43e minuut.
Anchieta passt de bal met de wreef. Cordero heeft problemen om de bal te vangen. Cordero geeft een lange en hoge pass. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marrón rent richting de bal. Marrón geeft de bal voor. Klungelig pakt Brown de bal. Cordero rent richting de bal. Cordero geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: colin alex 61%, los super campiones original 39%.
colin alex - los super campiones original 1:0

47e minuut.
Siles rent richting de bal. Macoto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Siles raakt geblesseerd tijdens het duel. Salamanca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valbeny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero begaat een overtreding. Cordero krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Daar is Siles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarenga onderschept slim de pass. Alvarenga passt de bal zonder na te denken. Batista rent richting de bal. Batista haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Zavala geeft een hoge lob. Inworp. Jacobo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alvarenga is nu in balbezit. Alvarenga geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Siles is nu in balbezit. Siles met een sublieme pass. Batista is nu in balbezit. Batista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Che geeft een lange en hoge pass. Alvarenga rent richting de bal. Alvarenga probeert naar een medespeler te passen. Batista rent richting de bal. Batista draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
colin alex - los super campiones original 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: colin alex 57%, los super campiones original 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
colin alex - los super campiones original 1:1