Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los super campiones original barrusia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Macoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Macoto geeft de bal voor. Fabilena kopt de bal weg. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Batista raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Conejo komt het veld opgelopen. Macoto met een snelle inworp. Alvarenga is nu in balbezit. Alvarenga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Moreira geeft een lange en hoge pass. Alvarenga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fabilena met een sublieme pass. Oyola rent richting de bal. Oyola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Alvarenga onderschept slim de pass. Alvarenga passt de bal zonder na te denken. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Conejo rent richting de bal. Conejo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Fabilena kopt de bal weg. Drake heeft problemen om de bal te vangen. Oyola rent richting de bal. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los super campiones original 50%, barrusia 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los super campiones original - barrusia 0:0

48e minuut.
Villegas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Saavedra de bal. Pichardo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pichardo naar de kleedkamers voor een vroege douche. Saavedra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lainez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Drake geeft een hoge lob. Villegas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Conejo. Conejo krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Villegas met een sublieme pass. Avilés rent richting de bal. Avilés geeft een lange en hoge pass. Oyola heeft problemen om de bal te vangen. Oyola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Aplicano trapt de bal weg. Inworp. Jacobo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alvarenga is nu in balbezit. Alvarenga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Che geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arden met een snelle inworp. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra schiet op doel. Figueroa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los super campiones original 72%, barrusia 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los super campiones original - barrusia 0:0