Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CLUB DE FUTBOL VICTORIA axell
451 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Alonso haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Duran trapt de bal weg van het doel. Domínguez speelt de bal door. Salamanca rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Arden passt de bal in één keer door. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca passt de bal met de wreef. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Warner rent richting de bal. Warner passt de bal zonder na te denken. Sorto met een sublieme pass. Zorrilla rent richting de bal. Zorrilla schiet op doel. Duran bokst de bal weg.

29e minuut.
Anderson rent richting de bal. Arden is nu in balbezit. Anderson begaat een overtreding. Anderson krijgt een gele kaart. Arden raakt geblesseerd tijdens het duel. Arden met een snel genomen vrije trap. Zorrilla is nu in balbezit. Zorrilla haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Warner verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall rent richting de bal. Marshall met een sublieme pass. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Marshall geeft de bal voor. Leiva rent richting de bal. Leiva geeft de bal voor. Zorrilla rent richting de bal. Zorrilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB DE FUTBOL VICTORIA 45%, axell 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CLUB DE FUTBOL VICTORIA - axell 0:0

78e minuut.
Arden bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido verovert de bal door een tackle van achteren. Pulido probeert naar een medespeler te passen. Zorrilla is nu in balbezit. Zorrilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez met een sublieme pass. Pulido rent richting de bal. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pulido onderschept slim de pass. Pulido met een sublieme pass. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Cervantes probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB DE FUTBOL VICTORIA 43%, axell 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CLUB DE FUTBOL VICTORIA - axell 0:0