Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real managua CLUB DE FUTBOL VICTORIA
Normal Tactiek 451
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Jaar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Norori komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Maroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris verovert de bal door een tackle van achteren. Harris passt de bal met de wreef. De La Espriella rent richting de bal. De La Espriella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Núñez is nu in balbezit. Marshall geeft een hoge lob. Norori bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Harris onderschept slim de pass. Harris probeert naar een medespeler te passen. De La Espriella rent richting de bal. Núñez rent richting de bal. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Daar is Soza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido schiet op doel. Odio bokst de bal weg.

43e minuut.
Pulido met een sublieme pass. Anderson rent richting de bal. Anderson passt de bal met de wreef. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real managua - CLUB DE FUTBOL VICTORIA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real managua 56%, CLUB DE FUTBOL VICTORIA 44%.
real managua - CLUB DE FUTBOL VICTORIA 0:1

58e minuut.
Matarrita bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca onderschept slim de pass. Videa is nu in balbezit. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real managua - CLUB DE FUTBOL VICTORIA 0:2

64e minuut.
Zavaleta met de inworp. Núñez is nu in balbezit. Domínguez begaat een overtreding. Domínguez krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Norori geeft een lange en hoge pass. Inworp. Anderson met de inworp. Pulido is nu in balbezit. Pulido geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Anderson geeft een hoge lob. Domínguez kopt de bal weg. Salamanca rent richting de bal. Salamanca schiet op doel. Odio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real managua - CLUB DE FUTBOL VICTORIA 0:3

82e minuut.
Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Pulido met een sublieme pass. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Odio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real managua - CLUB DE FUTBOL VICTORIA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real managua 55%, CLUB DE FUTBOL VICTORIA 45%.
real managua - CLUB DE FUTBOL VICTORIA 0:4