Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real mateares colin alex
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15.9
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Abadía rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jacobo. Abadía raakt geblesseerd tijdens het duel. Bellido zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Portillo is nu in balbezit. Marrón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Portillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gamboa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Betancourt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo passt de bal in één keer door. Bellido probeert naar een medespeler te passen. Portillo rent richting de bal. Portillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
real mateares - colin alex 1:0

22e minuut.
Brown passt de bal in één keer door. Anchieta is nu in balbezit. Portillo maakt een afschuwelijke overtreding. Portillo krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Valbeny rent richting de bal. Salazar rent richting de bal. Valbeny verovert de bal door een tackle van achteren. Valbeny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real mateares - colin alex 1:1

32e minuut.
Brown passt de bal zonder na te denken. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio geeft een lange en hoge pass. Portillo is nu in balbezit. Portillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real mateares 44%, colin alex 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real mateares - colin alex 1:1

49e minuut.
Siles bereikt de bal nog maar net als eerste. Siles met een sublieme pass. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbeny onderschept slim de pass. Valbeny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real mateares - colin alex 1:2

58e minuut.
Brown speelt de bal door. Villalta heeft problemen om de bal te vangen. Valbeny rent richting de bal. Valbeny haalt uit met een fantastische trap. Botero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real mateares - colin alex 1:3

67e minuut.
Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa passt de bal zonder na te denken. Portillo rent richting de bal. Portillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Letona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellido controleert de bal met de borst. Bellido passt de bal in één keer door. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real mateares 43%, colin alex 57%.
real mateares - colin alex 1:3