Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real managua colin alex
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is De La Espriella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown met een sublieme pass. Valbeny is nu in balbezit. Valbeny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Norori rent richting de bal. Norori geeft de bal voor. Marrón heeft problemen om de bal te vangen. De La Espriella is nu in balbezit. De La Espriella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Siles met een sublieme pass. Brown rent richting de bal. Brown passt de bal met de wreef. Valbeny bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbeny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real managua - colin alex 0:1

10e minuut.
Anchieta speelt de bal door. Siles is nu in balbezit. Harris begaat een overtreding. Siles is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siles zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt De La Espriella de bal. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez rent richting de bal. De La Espriella rent richting de bal. De La Espriella haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real managua - colin alex 1:1

16e minuut.
De La Espriella rent richting de bal. Anchieta is nu in balbezit. De La Espriella verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Ventura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ventura met een sublieme pass. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbeny rent richting de bal. Valbeny schiet op doel. De bal raakt de paal. Abou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real managua - colin alex 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real managua 50%, colin alex 50%.
real managua - colin alex 1:2

65e minuut.
Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown speelt de bal door. Valbeny rent richting de bal. Valbeny haalt uit met een fantastische trap. Abou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real managua - colin alex 1:3

75e minuut.
Cereceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cereceda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Matarrita de bal. Valbeny rent richting de bal. Valbeny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real managua - colin alex 1:4

76e minuut.
Jaar geeft de bal voor. Núñez rent richting de bal. Núñez passt de bal zonder na te denken. De La Espriella bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Espriella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real managua - colin alex 2:4

78e minuut.
Jacobo rent richting de bal. Jacobo passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Picado geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo verovert de bal door een tackle van achteren. Jacobo met een sublieme pass. Valbeny rent richting de bal. Valbeny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real managua - colin alex 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real managua 54%, colin alex 46%.
real managua - colin alex 2:5