Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real mateares CLUB DE FUTBOL VICTORIA
Normal Tactiek 451
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 20.6
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Gamboa rent richting de bal. Gamboa passt de bal in één keer door. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Portillo rent richting de bal. Portillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pulido passt de bal zonder na te denken. Salazar controleert de bal met de borst. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Duron is nu in balbezit. Duron passt de bal met de wreef. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vindas verovert de bal door een tackle van achteren. Vindas probeert naar een medespeler te passen. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real mateares 46%, CLUB DE FUTBOL VICTORIA 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real mateares - CLUB DE FUTBOL VICTORIA 0:0

68e minuut.
Oyuela geeft een hoge lob. Anderson kopt de bal weg. Salamanca kan de bal niet met de borst controleren. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido schiet op doel. Botero bokst de bal weg.

83e minuut.
Daar is Gamboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson speelt de bal door. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo draait met de bal, schiet en ... Duran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Villavicencio passt de bal met de wreef. Mesén rent richting de bal. Mesén probeert naar een medespeler te passen. Portillo rent richting de bal. Portillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real mateares 48%, CLUB DE FUTBOL VICTORIA 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real mateares - CLUB DE FUTBOL VICTORIA 0:0