Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nicaragua para siempre Élite Mercenaria F.C
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Howell trapt de bal weg. Urcuyo kopt de bal weg. Daar is Moya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casanova is nu in balbezit. Casanova haalt uit met een fantastische trap. Pinnock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Siles geeft een hoge lob. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles begaat een overtreding. Pacheco wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

27e minuut.
Frejie heeft problemen om de bal te vangen. Urcuyo is nu in balbezit. Frejie rent richting de bal. Klungelig pakt Frejie de bal. Frejie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Urcuyo begaat een overtreding. Pacheco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pacheco met een snel genomen vrije trap. Daar is Mojon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ventura is nu in balbezit. Casanova onderschept slim de pass. Casanova met een sublieme pass. Urcuyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Urcuyo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nicaragua para siempre - Élite Mercenaria F.C 0:1

40e minuut.
Robles rent richting de bal. Dacarett onderschept slim de pass. Met opzet legt Robles zijn tegenspeler op de grond. Dacarett wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo rent richting de bal. Murillo passt de bal met de wreef. Frejie is nu in balbezit. Frejie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nicaragua para siempre 44%, Élite Mercenaria F.C 56%.
nicaragua para siempre - Élite Mercenaria F.C 0:1

54e minuut.
Urcuyo is nu in balbezit. Murillo rent richting de bal. Urcuyo probeert naar een medespeler te passen. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie haalt uit met een fantastische trap. Pinnock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Dacarett rent richting de bal. Robles onderschept slim de pass. Robles passt de bal in één keer door. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie draait met de bal, schiet en ... Pinnock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nicaragua para siempre 40%, Élite Mercenaria F.C 60%.
nicaragua para siempre - Élite Mercenaria F.C 0:1