Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASTSNA FC FC Barcelona Acтaнa
Normal Tactiek 4-3-3 def-up
56% Balbezit 44%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
19.2 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Gumar probeert de bal aan de voet te houden. Grigore rent richting de bal. Vaitsis is nu in balbezit. Grigore rent richting de bal. Grigore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Shabaev onderschept slim de pass. Shabaev geeft een lange en hoge pass. Sveshnikov geeft een lange en hoge pass. Nuserbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuserbaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASTSNA FC - FC Barcelona Acтaнa 1:0

24e minuut.
Nuserbaev rent richting de bal. Shabaev onderschept slim de pass. Shabaev probeert naar een medespeler te passen. Vaitsis rent richting de bal. Vaitsis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASTSNA FC - FC Barcelona Acтaнa 1:1

32e minuut.
Biryulin geeft de bal voor. Chukhleba probeert de bal met de borst te controleren. Likhobabenko rent richting de bal. Likhobabenko geeft de bal voor. Grigore maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Boichenko passt de bal in één keer door. Paviz is nu in balbezit. Paviz geeft een lange en hoge pass. Ashirbekov rent richting de bal. Ashirbekov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASTSNA FC 49%, FC Barcelona Acтaнa 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASTSNA FC - FC Barcelona Acтaнa 1:1

51e minuut.
Zotov probeert de bal aan de voet te houden. Grigore is nu in balbezit. Karashbayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karashbayev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Aubakirov met een snelle inworp. Likhobabenko is nu in balbezit. Likhobabenko passt de bal met de wreef. Ashirbekov rent richting de bal. Ashirbekov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Abdulin met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Likhobabenko met de inworp. Shabaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shabaev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Shabaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shabaev probeert naar een medespeler te passen. Grigore is nu in balbezit. Karashbayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karashbayev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASTSNA FC 71%, FC Barcelona Acтaнa 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASTSNA FC - FC Barcelona Acтaнa 1:1