Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Almateam Almaty
Normal Tactiek muha
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Chebotko heeft problemen om de bal te vangen. Baitenov rent richting de bal. Mukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukanov haalt uit met een fantastische trap. Lisenkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almateam - Almaty 0:1

22e minuut.
Baizhumanov is nu in balbezit. Baizhumanov passt de bal zonder na te denken. Abdulov heeft problemen om de bal te vangen. Mukanov rent richting de bal. Mukanov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Stolbovoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurkov rent richting de bal. Yurkov passt de bal in één keer door. Akhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Chebotko is nu in balbezit. Baitenov verovert de bal door een tackle van achteren. Baitenov passt de bal met de wreef. Mukanov rent richting de bal. Mukanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almateam 46%, Almaty 54%.
Almateam - Almaty 0:1

65e minuut.
Baizhumanov heeft problemen om de bal te vangen. Baizhumanov passt de bal met de wreef. Raskulov is nu in balbezit. Akhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Baitenov kopt de bal weg. Yurkov is nu in balbezit. Stolbovoi verovert de bal door een tackle van achteren. Mukanov is nu in balbezit. Mukanov haalt uit met een fantastische trap. Lisenkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Yurkov met een sublieme pass. Mukanov rent richting de bal. Mukanov passt de bal in één keer door. Baitenov is nu in balbezit. Baitenov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Almateam - Almaty 0:2

79e minuut.
Yurkov passt de bal met de wreef. Raskulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolbovoi is nu in balbezit. Raskulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raskulov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mukanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Biryulin komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Gumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhanov verovert de bal door een tackle van achteren. Akhanov met een sublieme pass. Raskulov rent richting de bal. Raskulov schiet op doel. Medvedev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almateam 58%, Almaty 42%.
Almateam - Almaty 0:2