Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASTSNA FC Almateam
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Nuserbaev passt de bal in één keer door. Abdulov heeft problemen om de bal te vangen. Yurkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuserbaev onderschept slim de pass. Nuserbaev haalt uit met een fantastische trap. Lisenkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

13e minuut.
Gumar geeft een hoge lob. Inworp. Kenzhebek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aleinikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleinikov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Yurkov is nu in balbezit. Nuserbaev onderschept slim de pass. Ashirbekov is nu in balbezit. Nuserbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuserbaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Aleinikov is nu in balbezit. Aleinikov passt de bal met de wreef. Zotov is nu in balbezit. Raskulov rent richting de bal. Raskulov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASTSNA FC 45%, Almateam 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASTSNA FC - Almateam 0:0

47e minuut.
Kenzhebek kan de bal niet met de borst controleren. Gumar rent richting de bal. Kenzhebek onderschept slim de pass. Aleinikov rent richting de bal. Aleinikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Aleinikov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Akhanov komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Baizhumanov onderschept slim de pass. Akhanov rent richting de bal. Akhanov probeert naar een medespeler te passen. Raskulov is nu in balbezit. Raskulov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Baizhumanov rent richting de bal. Baizhumanov speelt de bal door. Daar is Gumar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raskulov rent richting de bal. Raskulov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Ibraev met een snelle inworp. Boichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Baizhumanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baizhumanov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASTSNA FC 37%, Almateam 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASTSNA FC - Almateam 0:0