Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KokTobe-Almaty Sayram
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Karaulov geeft de bal voor. Sabalakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveshnikov verovert de bal door een tackle van achteren. Sveshnikov haalt uit met een fantastische trap. Ertysbaev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tazhibayuly rent richting de bal. Tazhibayuly passt de bal zonder na te denken. Shimin rent richting de bal. Lakiza onderschept slim de pass. Lakiza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Tatishev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tatishev met een snelle inworp. Chikrizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikrizov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Chikrizov verovert de bal door een tackle van achteren. Chikrizov passt de bal zonder na te denken. Lakiza is nu in balbezit. Lakiza draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Korolev de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KokTobe-Almaty 43%, Sayram 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KokTobe-Almaty - Sayram 0:0

50e minuut.
Dubinsky met een sublieme pass. Chikrizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikrizov met een sublieme pass. Lakiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakiza haalt uit met een fantastische trap. Kislitsyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Tazhibayuly is nu in balbezit. Tazhibayuly geeft de bal voor. Daar is Korolev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakiza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Beisenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Beisenov geeft de bal voor. Shimin is nu in balbezit. Tatishev rent richting de bal. Tatishev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dudarev probeert naar een medespeler te passen. Ovshinov probeert naar een medespeler te passen. Kenbaev met een sublieme pass. Tatishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatishev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tazhibayuly controleert de bal met de borst. Tazhibayuly geeft een lange en hoge pass. Lakiza rent richting de bal. Lakiza schiet op doel. Kislitsyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Martynenko de bal. Tazhibayuly speelt de bal door. Lakiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikrizov rent richting de bal. Chikrizov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Martynenko rent richting de bal. Martynenko passt de bal met de wreef. Daar is Dubinsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abugaliev is nu in balbezit. Abugaliev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KokTobe-Almaty 32%, Sayram 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KokTobe-Almaty - Sayram 0:0