Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sayram أحمد ياسر
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Lovchev rent richting de bal. Dudarev rent richting de bal. Dudarev geeft een hoge lob. Abugaliev heeft problemen om de bal te vangen. Abugaliev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mazbaev is nu in balbezit. Mazbaev geeft de bal voor. Shimin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandziy onderschept slim de pass. Gandziy geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sayram - أحمد ياسر 0:1

19e minuut.
Dosmukhanbetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abugaliev verovert de bal door een tackle van achteren. Martynenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Abugaliev is nu in balbezit. Abugaliev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sayram - أحمد ياسر 1:1

29e minuut.
Moskalenko verovert de bal door een tackle van achteren. Moskalenko passt de bal met de wreef. Karaulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Shimin geeft de bal voor. Inworp. Gandziy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anarmetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anarmetov geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Bikeev verovert de bal door een tackle van achteren. Moskalenko onderschept slim de pass. Moskalenko met een sublieme pass. Lovchev heeft problemen om de bal te vangen. Lovchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sayram 61%, أحمد ياسر 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sayram - أحمد ياسر 1:1

61e minuut.
Karaulov kopt de bal weg. Daar is Korolev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lovchev rent richting de bal. Anarmetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anarmetov schiet op doel. Kislitsyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Inworp. Gandziy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anarmetov rent richting de bal. Anarmetov draait met de bal, schiet en ... Kislitsyn probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Lovchev rent richting de bal. Lovchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sayram - أحمد ياسر 1:2

73e minuut.
Moskalenko rent richting de bal. Martynenko verovert de bal door een tackle van achteren. Dosmukhanbetov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dosmukhanbetov krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Mazbaev kopt de bal weg. Martynenko is nu in balbezit. Abugaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Martynenko is nu in balbezit. Martynenko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sveshnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveshnikov haalt uit met een fantastische trap. Reiherd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sayram - أحمد ياسر 2:2

88e minuut.
Bikeev geeft een lange en hoge pass. Mynbaev heeft problemen om de bal te vangen. Sveshnikov rent richting de bal. Martynenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Martynenko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sayram 49%, أحمد ياسر 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sayram - أحمد ياسر 2:2